Service engineer

Geplaatst op 07 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als service engineer ondersteun jij met jouw technische know-how de klant. Met jouw gedreven en klantgerichte aanpak installeer en controleer je de apparatuur aanwezig bij de klant en voer je als service engineer preventief en correctief onderhoud uit. Deze apparatuur zijn nieuwe conventionele en CNC gestuurde machines.

Functie eisen

Als service engineer ben je iemand die zelfstandig kan werken en graag de handen uit de mouwen steekt.

Daarnaast:

  • beschik je over een bachelor of master elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • heb je minstens 5 jaar ervaring
  • heb je een grote affiniteit met elektriciteit, mechanica en automatisatie
  • heb je kennis van CNC sturing
  • spreek je vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus


Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, is een bedrijf actief in alles van klassieke en CNC gestuurde machines. Van verkoop en levering tot installatie en onderhoud van de machines, zij bieden het volledige pakket.

Men biedt jou als service engineer een uitdagende job met veel vrijheid. In het familiebedrijf heerst een aangename werksfeer. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met firmawagen en het nodige materiaal om jouw job goed te kunnen uitvoeren.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com