Service engineer

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als (internationale) service engineer ben jij de belangrijkste schakel in de opbouw en herstelling van machines. Jij staat namelijk in voor de opstart en inbedrijfsstelling van machine. Je werkt hierbij nauw samen met de projectingenieur en projectmanager. Na de inbedrijfsstelling geef je advies aan de klant, eventueel samen met trainingen rond onderhoud en gebruik.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer:

  • Je beschikt over een bachelor in de elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Een ervaring in de voedingsindustrie is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans of Spaans is een plus
  • Je werkt graag zelfstandig

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, biedt totaaloplossingen voor het automatiseren van magazijnen en machines in de voedingsindustrie. Hierbij staan ze in voor het ontwerp, de productie, het opstarten, het testen en onderhouden van de machines en systemen.

Men biedt jou als service engineer een technisch uitdagende functie binnen een internationaal, groeiend bedrijf. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket, samen met extralegale voordelen en premies.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55