Service engineer

Geplaatst op 11 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer elektromechanica sta jij voor het monteren en onderhouden van elektromechanische installaties. Op basis van jouw kennis en de werk- en montage instructies sluit jij alles correct aan. Dit doe je zowel zelfstandig alsook in team.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer:

  • Je hebt een bachelor of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Nog geen ervaring? Dan sta je open om bij te leren
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels zijn een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service technieker, is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou als service engineer, naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55