Service Engineer Waterzuivering

Geplaatst op 11 januari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Behandel de service voor waterzuiveringsinstallaties!

Als service technieker werk je als bediende en neem je de installatie, onderhoud en interventies op jou van waterzuiveringsinstallaties.

Jouw regio is 65% Oost- en West-Vlaanderen, maar kunnen dus ook in mindere mate andere delen van België inhouden. Je gaat uitsluitend naar bedrijven en ziekenhuizen. Jouw planning is goed ingedeeld en je zal je aan weinig overuren moeten verwachten.

Jouw tijd begint te lopen vanaf je bij het bedrijf of de klant bent. Jouw tijd blijft wel lopen tot je thuis bent. Flexibele uren zijn zeker mogelijk bij hun! 

Functie eisen

  • Mentaliteit primeert! Jouw attitude naar de klant is professioneel en bekwaam. Je stelt jezelf echt op als ambassadeur van het bedrijf!
  • Bereid om als bediende te werken
  • Technische opleiding (elektromechanica)
  • Vlot communicatief in het Nederlands, Frans - Engels is een plus


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986