QA/QC Engineer E&I

Geplaatst op 24 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voor de constructie en indienststelling van multi-technische installaties zoeken we een QA/QC Engineer voor het E&I-gedeelte. Jij wordt verantwoordelijk voor de validatie van projectgerelateerde documenten, geeft een kwaliteitsbeoordeling aan de aanbesteding, maakt aanbevelingen en communiceert deze met de leverancier.

Verder organiseer jij het QC-inspectieprogramma en help je op verzoek met het ondersteunen en uitvoeren van zowel interne als externe audits.

Functie eisen


  • Bachelor in elektriciteit of mechanica
  • Idealiter heb je een eerste relevante werkervaring achter de rug
  • Zeer goede kennis van Excel, Access
  • Zeer goede kennis van Nederlands en Engels (lezen, spreken en schrijven)

Over het bedrijf

Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505