Projectleider

Geplaatst op 05 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Na een grondige opleiding, sta je als projectleider in voor de begeleiding van verschillende projecten op vlak van metaalconstructie en het onderhoud ervan. Een ervaren projectleider leert je de kneepjes van het vak. Je start met de voorbereidende fase, waar je de plannen opstelt, het materiaal voorziet... Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en tot slot krijg je de verantwoordelijkheid over volledige projecten. Je overlegt de wensen van de klant en gebruikt je creativiteit om deze in de praktijk om te zetten. Je stuurt je team aan tijdens de oplevering en voorziet dat de nodige plannen, materiaal, planningen etc. voorhanden zijn. Je motiveert de techniekers om op een veilige en kwalitatieve manier aan de slag te gaan.

Functie eisen

Voor de functie van projectleider bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een junior met de nodige durf en leidinggevende capaciteiten. Je bent communicatief en leergierig. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een bachelor in een technische richting
  • Kennis van AutoCAD
  • Een uitstekende kennis van het Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant is werkzaam in de metaalconstructie en begeleid hiervoor projecten van A tot Z. Ze bespreken de wensen van de klant en behandelen het gehele proces tot de plaatsing.

De bedrijfsmentaliteit bestaat uit korte communicatielijnen en onderling een goede werksfeer. Je krijgt naast een aantrekkelijk loonpakket en maaltijdcheques ook een bedrijfswagen met tankkaart.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com