Projectleider

Geplaatst op 05 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider elektriciteit neem jij de leiding over jouw projecten en gebruik je jouw technische expertise om jouw teams te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk vanaf de studie en ontwerp tot de eindoplevering. Je bent steeds het eerste aanspreekpunt van de klant en tracht de klantentevredenheid zo hoog mogelijk te houden.

Functie eisen

Wat willen we in jou als projectleider terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor of master, of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je kan goed overweg met het Office pakket
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je werkt graag zelfstandig
  • Je neemt graag de leiding

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als projectleider elektriciteit, is een aannemersbedrijf actief in alles van elektromechanische installaties, nutsvoorzieningen en verlichting. Met meer dan 50 jaar ervaring en hun uitgebreid en onderhouden machinepark kunnen ze steeds elke uitdaging aan.

Men biedt jou als projectleider elektriciteit een afwisselende en uitdagende job binnen een familiaal bedrijf waar hun medewerkers erg gewaardeerd worden. Het bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waar directe communicatie en coaching sterk aanwezig is. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een bedrijfswagen en 12 dagen extra verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55