Projectleider

Geplaatst op 05 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider binnen de industriële elektriciteit ben jij verantwoordelijk voor de nieuwe of uitbreidingsprojecten vanaf de aanvraag tot de oplevering. Hierbij ga je ter plaatse bij de klant stel je de noden vast. Hierop maak je een ontwerp van de elektrische schema’s en de kabelberekeningen. Samen met de dienst aankoop bestel je al het nodige materiaal. Je geeft de instructies door aan het atelier en volgt de monteurs op de werf op.


Functie eisen

Wat willen we in jou als projectleider terugvinden?

  • Je hebt minstens een bachelor elektriciteit of elektromechanica
  • Een eerste ervaring met Eplan is een plus
  • Je kan goed organiseren
  • Je bent technisch sterk
  • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en/of Frans is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als projectleider, is gespecialiseerd in de industriële elektriciteit en automatisatie.

Men biedt jou als projectleider, naast een zeer aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen, een zelfstandige functie met een breed takenpakket binnen een familiale KMO.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55