Projectleider Uitvoering Speciale Technieken

Geplaatst op 25 september 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

De Projectleider Uitvoering Speciale Technieken, zal onder leiding van de projectcoördinator of de manager projecten, ontwikkeling & studie, voor diverse gebouwtechnische projecten of voor het gedeelte technische installaties in bouw- en verbouwprojecten.

Je bent als Projectleider Uitvoering Speciale Technieken de contactpersoon tussen de technische dienst, de interne klant en de diverse interne diensten die op één of andere manier betrokken zijn of moeten worden bij het project en de verschillende uitvoerders.

Verder zal je waken over de algemene organisatie van de werken ten opzichte van andere werken en de werking van de omliggende activiteiten van het ziekenhuis. Je bent als Projectleider ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de werken tijdens de uitvoering en je zal het eerste aanspreekpunt zijn voor vragen en problemen op of omtrent de werken, zowel van het ziekenhuis als vanuit de uitvoerders.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de goede samenwerking met gebruikers, omliggende diensten, leveranciers en aannemers en zal je waken over de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • prijsvraagprocedures initiëren en aansturen
  • uitvoeringsdossiers opmaken of de opmaak ervan begeleiden zodat het beschrevene past binnen de standaarden en visie van het ziekenhuis
  • opmaken van de budgetten van de diverse onderdelen van het project
  • opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning


Functie eisen

  • Je beschikt over een bachelor/master-diploma in Bouwkunde, elektriciteit, elektromechanica of Architectuur.
  • Je hebt ervaring met planning en uitvoering van bouwprojecten
  • Je beschikt over de nodige skills om een werf in goede banen kan leiden, met respect voor timing en budget,
  • Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede basis Frans.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873