Projectleider IT

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider in de industriële informatica neem je samen met jouw team van ingenieurs de productie bij bedrijven onder handen. Je zoekt mee naar verbeteringen en optimaliseringen op vlak van processturing en automatisatie. Tijdens het ontwerp en uitvoering volg je alles nauwgezet op, beheer je de kosten en leid je de meetings.

Functie eisen

Wat willen we in jou als projectleider IT terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting (automatisatie, elektronica-ICT,...)
  • Je hebt een eerste relevante werkervaring
  • Je kan een project in goede banen leiden
  • Je werkt klantgericht

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als projectleider IT, ontwikkelt en bouwt duurzame totaaloplossingen binnen de industriële procesautomatisering. Door hun gestructureerde projectaanpak en hun jaren ervaring kunnen ze diverse intelligente toepassingen voorleggen.

Men biedt jou als projectleider IT een job waar jij het verschil kan maken. Je komt terecht in een innovatief bedrijf in volle groei waar men veel belang hecht aan een aangename en open werksfeer. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, bedrijfswagen en 12 dagen extra verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55