Projectleider HVAC

Geplaatst op 12 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

De technische opvolging van de projecten binnen de HVAC zijn jouw specialiteit als Projectleider.

Hiervoor onderhoud je een goed contact met de verschillende opdrachtgevers en bespreek je met hen de opvolging zowel op financieel als op operationeel vlak. Je stuurt eigen techniekers en techniekers in onderaanneming aan. Zo help je hen met technische vragen en houd je altijd de deadlines in het achterhoofd.

Met projecten in heel Vlaanderen krijg je een divers takenpakket toegewezen en houd je een nauw contact met iedereen in het technisch werkvlak, zowel intern als extern. Naast een technisch genie ben je dan ook een echte people manager!

Functie eisen

  • Je hebt min. een professionele Bachelor in de techniek en hebt een goede kennis van HVAC
  • Je hebt al relevante ervaring opgedaan binnen HVAC
  • Je hebt een sterke verantwoordelijkheid, niet enkel voor je projecten maar ook voor je team
  • Je denkt oplossingsgericht en durft out of the box denken om zaken tot een goed einde te brengen

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505