Projectleider Elektriciteit

Geplaatst op 30 september 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Projectleider Elektriciteit krijg je een multidisciplinair takenpakket toegewezen. Jij wordt immers verantwoordelijk voor de technische opvolging van projecten die kaderen binnen elektriciteit, hoogspanning en automatisatie. Een uitstekend contact met de opdrachtgevers is cruciaal om de klanteneisen om te zetten tot een goed resultaat. Jouw opvolging van de projecten gaat verder dan enkel het technische aspect. Zo zal je ook verantwoordelijk zijn voor het budgetbeheer (tot € 1 milj.) en het operationele (aansturen van eigen werknemers en onderaannemers op de werven). Tot slot is flexibiliteit een belangrijke vereiste. De werven zijn gelegen in de regio's Kempen, Antwerpen, Brussel en Gent.

Functie eisen

De Projectleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:


  • Je bent in het bezit van een hogere technische opleiding en hebt min. 5 jaar ervaring in een relevante functie
  • Je bent ondernemend en inventief in het zoeken van oplossingen
  • Je bent hands-on
  • Je bent communicatief en een teamplayer

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een organisatie die reeds vele jaren actief is in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamische KMO met een 50-tal medewerkers. Verwacht je aan een boeiende job in een no-nonsense, dynamische organisatie, met vlakke structuur en met respect voor de mens.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505