Projectleider elektriciteit

Geplaatst op 18 juni 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider ga je op basis van de vraag van een klant op zoek naar een geschikte oplossing. Hiervoor maak je (samen met je team) een volledig ontwerp, inclusief schema's en kostenberekening. Nadien sta je ook in voor de opvolging van je team. Je bewaakt het tijdsbestek, zet de nodige materialen in, maakt een planning,... Je bent het aanspreekpunt voor de klant, leveranciers, externe partners... Kortom, je coördineert het project op commercieel, administratief en technisch vlak!

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als projectleider elektriciteit:

  • Je beschikt over een technisch diploma (elektromechanica, energietechnologie, elektriciteit,..) of gelijkwaardig door ervaring
  • Kennis van Eplan is een plus
  • Je bent communicatief, klant- en kostengericht
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist op vlak van elektriciteit. Ze voorzien de studie en het ontwerp voor de verbetering van bestaande installaties alsook voor nieuwe installaties. Dit zowel voor laagspanning als middenspanning. Naast de studie en ontwerp voorzien zij ook de bordenbouw en het onderhoud/depannages van de bestaande installaties. Hun projecten bevinden zich meestal op industrieel vlak.

Hun communicatiestijl is die van een KMO, dus familiaal en direct. Hun ambities liggen echter veel verder, ze zijn aan een duidelijke groei bezig en hebben daardoor nood aan extra medewerkers. Men biedt jou als projectleider elektriciteit een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, en hospitalisatie- en groepsverzekering.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55