Projectingenieur

Geplaatst op 26 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur in dit bedrijf kom je terecht in een team van 2 andere projectingenieurs. Dit klein team verwacht zeer veel onderlinge samenwerking en communicatie. Jullie werken samen volledige projecten op vlak van industriële elektriciteit uit. Dit houdt het ontwerp en de uittekening van industriële installaties in. Je vertaalt deze schema's naar je collega's indien nodig. Je zorgt daarnaast ook voor de voorbereiding van het project, namelijk het bestellen van het nodige materiaal, administratieve opvolging, aansturen van het team, bewaken van timing, veiligheid en kwaliteit... Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar.

Functie eisen

  • Je hebt kennis van Eplan
  • Zowel schoolverlaters als ervaren personen zijn welkom!
  • Je hebt een directe communicatiestijl
  • Je bent klantvriendelijk

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiale KMO met ongeveer 20 medewerkers. Ze zijn werkzaam in industriële elektriciteit. Zo vernieuwen ze bijvoorbeeld volledige elektrische installaties in productiebedrijven. Door hun groei en kwalitatieve service slepen ze steeds grotere projecten in de wacht. Deze kleine KMO hecht enorm veel waarde aan groepssfeer, zo is er op vrijdagavond een borrelmoment en wordt er voldoende tijd vrij gemaakt voor ontspanning. Ze verwachten dan ook de nodige inzet bij drukke momenten, maar compenseren dit met flexibiliteit in werkuren en verlofregeling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602