Projectingenieur

Geplaatst op 24 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur sta je in voor het goede verloop van het project. Je krijgt van de tekenaars een plan, dat samengesteld is volgens de wensen van de klant. Jij zorgt, samen met je collega's, voor het goede verloop van het project. Hiervoor werk je nauw samen met leveranciers, monteurs en andere collega's. Tot slot ben je voor de klant een belangrijk aanspreekpunt.

Functie eisen

  • Bachelor of master ingenieur elektromechanica, liefst met een eerste ervaring
  • Je hebt kennis van AutoCad en Inventor
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en je bent kostenbewust

Over het bedrijf

Dit bedrijf is begonnen met oplossingen op maat in de agrosector. Ze maakten een sterke groei door, en ondertussen zijn ze naast de agro in een zeer brede range van andere sectoren actief, dit gaat van afzuigsystemen, ventilatie en ontstoffing tot automatisatie en metaalconstructie. Ze bieden nog steeds maatwerk en oplossingen op maat van de klant. Hierdoor is geen enkel project hetzelfde en kunnen ze een zeer grote afwisseling in de job aanbieden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602