Projectingenieur

Geplaatst op 12 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur gebruik jij jouw technische expertise om oplossingen op maat aan te bieden. Je ontwikkelt het product, maakt een kostprijsberekening en legt de offerte voor aan de klant. Wanneer deze is goedgekeurd bestel je het nodige materiaal, en stel je productietekeningen op. Je geeft technische ondersteuning bij vragen van productie of externen zoals architecten, aannemers,…

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als projectingenieur:

  • Je hebt minstens een bachelor in een technische richting
  • Je kan goed overweg met Autocad en Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Frans is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als projectingenieur, is een high-tech metaalverwerkend bedrijf die zich specialiseert in het bieden van oplossingen in de bouwsector, van lateien tot thermische onderbrekingen en meer.

Men biedt jou als projectingenieur een groeiende omgeving waar initiatiefnemers erg gewaardeerd worden. Je mag, indien mogelijk, zelf jouw projecten kiezen en van thuis uit werken. Je mag rekenen op een zeer aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen en 12 dagen extra verlof.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55