Projectingenieur

Geplaatst op 07 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur bij dit bedrijf sta je in voor allerhande staalconstructies, van ontwerp tot oplevering. Samen met je team behandel je elke stap van dit proces. In de eerste fase maak je op basis van de wensen van de klant een ontwerp. Nadien zorg je voor het nodige materiaal en je zorgt ervoor dat dit tijdig aanwezig is voor de opleveringsfase. In samenspraak met de project manager wordt er een gedetailleerde planning gemaakt die werkuren en materiaal voorziet. De opleveringsfase wordt uitgevoerd door een team van techniekers. Jij staat wel in voor de opvolging en je staat het team bij indien er zich moeilijkheden voordoen of er technische vragen opduiken. Nadien sta je in voor de nazorg bij de klant zelf.

Functie eisen

  • Je hebt een hoger technisch diploma
  • Je hebt kennis van AutoCad
  • Je bent stressbestendig en een echte teamplayer

Over het bedrijf

Onze klant is een toonaangevende Europese leverancier van 'geïntegreerde staaloplossingen' voor opslag, overslag en verwerking of bulkvloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Ze denken mee met hun klant vanaf ontwerp tot service en onderhoud.

Men biedt jou naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een functie waar je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien en waar je jouw creativiteit en gedrevenheid kwijt kan. Je komt terecht in een stabiel groeiend bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com