Projectingenieur elektriciteit

Geplaatst op 09 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur in dit bedrijf werk je volledige projecten uit van de aanvraag tot de opleveringsfase. De projecten waarin je zal terechtkomen richten zich voornamelijk op industriële automatisering en elektriciteit.

Tijdens de conceptfase denk je, samen met de klant en je collega's, het project uit. Je maakt de nodige plannen en stelt elektrische schema's op. Je houdt hiervoor steeds rekening met de budgetten, veiligheid, timing... Je staat in zeer nauw contact met de projectleider die je steeds bijstaat in geval van vragen of onduidelijkheden. Tijdens de opleveringsfase zal je de techniekers op locatie aansturen en waar nodig bijstaan op technisch vlak. Je verzorgt dat deze opleveringsfase in goede banen verloopt en stuurt bij waar nodig.

Functie eisen

Als projectingenieur bij dit bedrijf ben je een teamplayer, je bent communicatief sterk naar collega's en klanten toe. Je bent analytisch en je kan resultaatsgericht werken. Daarnaast beschik je over:

  • Een bachelor of master in een technische richting, bij voorkeur elektriciteit
  • Spreek je vlot Nederlands, kennis van Engels en Frans is een plus!
  • Een eerste werkervaring is een plus maar zeker geen must!

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiale KMO met ongeveer 20 medewerkers. Ze zijn werkzaam in industriële elektriciteit. Zo vernieuwen ze bijvoorbeeld volledige elektrische installaties in productiebedrijven. Door hun groei en kwalitatieve service slepen ze steeds grotere projecten in de wacht. Deze kleine KMO hecht enorm veel waarde aan groepssfeer, zo is er op vrijdagavond een borrelmoment en wordt er voldoende tijd vrij gemaakt voor ontspanning. Ze verwachten dan ook de nodige inzet bij drukke momenten, maar compenseren dit met flexibiliteit in werkuren en verlofregeling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602