Projectingenieur - Elektriciteit

Geplaatst op 11 februari 2020

Antwerpen Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur Elektriciteit ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectleiders bij het uitvoeren van hun projecten.

Samen met de projectleider, overleg je specificaties en ontwerpen van projecten. Dit bespreek je ook in detail met klanten en partners (bv. engineering- en tekenbureaus). Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van technische dossiers en verzorgt de bestellingen en leveringen. Tot slot ben jij diegene die ervoor zorgt dat technische maar ook organisatorische problemen doelmatig aangepakt en opgelost worden.

Functie eisen

De Projectingenieur Elektriciteit die we zoeken:


  • is in het bezit van een hoger technisch diploma (elektriciteit, elektromechanica, elektronica,..)
  • is stressbestendig, resultaatgericht en beschikt over goede organisatorische vaardigheden
  • heeft een klantgerichte en assertieve persoonlijkheid met sterke commerciële en sociale vaardigheden
  • levert zowel in teamverband als autonoom goede prestaties
  • beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Verwacht je aan een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com