Projectcalculator Hoogspanning

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Projectcalculator Hoogspanning stel jij elektrische installaties in werking. Je controleert de voortgang van de werkzaamheden en voert controles uit. Je sluit materiaal voor laagspanning aan, plaatst industriële elektriciteitskasten en sluit verlichtingsinstallaties aan. Ook kabels van industriële elektrische uitrustingen sluit jij aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten. Bij storingen aan installaties weet jij wat er gaande is en weet defecte onderdelen te herstellen. Daarnaast kies jij als Projectcalculator Hoogspanning de materialen en voorraad grondstoffen om verbruiksgoederen aan te leggen en plaats je opbouw of inbouw kabelgoten en leidingen.


Functie eisen

Als Projectcalculator Hoogspanning werk je graag samen met een hecht team om goede resultaten te behalen en je klant centraal te stellen. Stress kent op jou geen invloed, waardoor je je ook makkelijk aanpast in veranderde omstandigheden. Als Projectcalculator Hoogspanning heb/ben je:

  • Bachelor elektromechanica.
  • Meerdere jaren ervaring in productie of werkvoorbereiding
  • Vlot met Excel
  • Vloeiend in het Nederlands, goed in het Engels en Frans
  • Regels en afspraken nakomen


Over het bedrijf

Je komt terecht in een sterk en groeiend familiebedrijf dat gekend staat voor zijn enorme vakkennis met uitstekende naservice. Ze hechten belang aan ieders mening waar ideeën ook effectief gerealiseerd kunnen worden. Ze begeleiden je tot je helemaal ingewerkt bent en klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397