Project manager

Geplaatst op 22 september 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je ondersteunt de allround projectmanager bij het ontwerpen van distributieborden!

Je zal een uitstekende on the job training krijgen waardoor er verwacht word dat je na een bepaalde tijd zelfstandig projecten kan coördineren en ontwerpen. Zowel intern als met je klanten. Het financiële resultaat van projecten schrikt je niet af maar neem je met plezier onder je hoede. Eens je klaar bent voor meer verantwoordelijkheid zou je werven begeleiden waar jij en je team borden installeren. Dit gaat van voorbereiding tot coördinatie ter plaatse!

Leuk weetje? Dit bedrijf vind het enorm belangrijk dat je, je goed voelt in je vel en dat er een klik is!

Functie eisen

  • Goede kennis E-plan met liefst enkele jaren ervaring
  • Kennis van Frans
  • Je bent gepassioneerd, behulpzaam en leergierig!
  • Pluspunt? Kennis van AREI

 

Over het bedrijf

Je komt terecht in een jong bedrijf waar de werknemers even belangrijk zijn als de klanten! Ze werken ook voor de Amerikaanse markt wat wel fijn is. Wat vind dit bedrijf belangrijk? Dat hun medewerkers hun professioneel leven kunnen uitbouwen rond hun privéleven. Ze zijn een divers en hecht team dat je met plezier zal ontvangen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097