Project Manager Beveiliging

Geplaatst op 17 februari 2021

Antwerpen Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie


Voor de afdeling beveiliging van een dienstverlener in de energiesector zoeken we een Project Manager Beveiliging.

Jouw afdeling ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (vb. toegangscontrole) als de operationele aspecten (HVAC, energiebeheer, verlichting,...) geïntegreerd zijn en het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatieknooppunten enz.

 

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opstarten en begeleiden van de toegewezen projecten: beveiligingsprojecten, CCTV, toegangscontrole op o.a. luchthavens en defensie (luchtmachtbasissen) in het ganse land. Belangrijk is dat je vlot kan schakelen zowel op vragen van klanten als naar je directe medewerkers toe.

Functie eisen

·       je genoot een technische opleiding bachelor of industrieel ingenieur/master

·       je hebt minstens 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie

·       je bent zonder meer resultaatsgericht, beschikt over een grote dosis "entrepreneurship" en bent sterk in budgettaire opvolging

·       jouw interesse voor hoogtechnische projecten en je organisatorisch talent in combinatie met jouw vlotte communicatie en servicegerichtheid zijn de garanties voor succes in deze functie

·       je bent voldoende tweetalig (NL/FR)

Over het bedrijf

Je komt terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien.

Je komt in contact met de nieuwste technologieën op weg naar een koolstofvrije wereld. Daarnaast mag je volgende zaken verwachten:

·       een competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring

·       tal van voordelen zoals maaltijdcheques, een sociaal abonnement, hospitalisatie- & groepsverzekering

·       interessante opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505