Project Ingenieur

Geplaatst op 02 november 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als Project Ingenieur sta je in voor de engineering van een nieuwe plant. Door de uitbreiding van de huidige plant kan je enkele vernieuwende ideeën reeds toepassen, maar ook met een verse lei starten bij de nieuwe plant. De uitdaging is hierbij groot. Je kan je dan ook aan een groot scala van projecten verwachten. Dit kan een vernieuwing van een productielijn zijn, integratie van een energie-efficiënter systeem, automatisatie van een proces, herindeling, ..

Concreet zal je dus instaan voor een efficiëntere plant, zowel bij de huidige als de nieuwe plant. Hiervoor zijn sterke analytische vaardigheden nodig. Jij kan de huidige situatie scherp in beeld brengen, alsook de pijnpunten detecteren en benoemen.

Functie eisen

  • Als Industrieel Ingenieur Elektromechanica omschrijf je jezelf dan ook als een generalist.
  • Ervaring in een procesomgeving (voeding, chemie, energie, ..) is een must.
  • Sterke analytische mindset, waarbij oplossingen voor problemen worden gezocht. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876