Project ingenieur

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als project ingenieur HVAC zal je, na een grondige opleiding, nieuwe projecten voorbereiden. Hierbij ga je de bestekken en plannen analyseren, de installatie technisch uitwerken en waar nodig optimaliseren, onderhandelen met leveranciers en de bestellingen en leveringen opvolgen,…

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als project ingenieur?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd
  • Je werkt oplossingsgericht
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je kan goed overweg met Ms Office

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als project ingenieur HVAC, is een bedrijf actief in het ontwerpen, installeren en onderhouden van semi-industriële HVAC installaties.

Men biedt jou als project ingenieur HVAC een boeiende functie binnen een toonaangevend bedrijf met een professionele en aangename werkomgeving. Je kan rekenen op de nodige ondersteuning voor het uitvoeren van jouw functie. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket samen met extralegale voordelen, maaltijdcheques en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55