Project ingenieur

Geplaatst op 09 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als project ingenieur meet- en regeltechniek ben jij het aanspreekpunt tussen de verschillende afdeling. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de calculatie, het tekenbureau, engineering, werkvoorbereiding,… De installaties waar jij mee te maken krijgt zijn voornamelijk ontworpen door het interne engineeringbureau en geïnstalleerd door eigen mensen. En dit met de nieuwste systemen en producten van de hoogste kwaliteit.

Functie eisen

Als project ingenieur meet- en regeltechniek werk je voornamelijk in team, en ben je proactief en goed georganiseerd.

Daarnaast:

  • beschik je over een bachelor of master elektromechanica of energietechnologie
  • heb je een goede elektrische kennis
  • spreek je vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • kennis van HVAC en sanitair is een meerwaarde

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als project ingenieur meet- en regeltechniek, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als project ingenieur meet- en regeltechniek een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning, gsm en laptop en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55