Project engineer

Geplaatst op 19 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als project engineer solar werk je ter ondersteuning van de project manager en sta je vooral mee in voor studiewerk voor onze klanten en projecten. Je zal onder andere instaan voor volgende taken:

  • Studiewerk zoals kabelberekeningen, analyse van lastenboeken
  • Tekenwerk in ePlan en Autocad
  • Opmaak van technische fiches en materiaallijsten
  • Contact met leveranciers voor bestelling en optimale aanlevering van materialen
  • Werkvoorbereiding en mee opvolgen van planning en uitvoering op de werf

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als project engineer:

  • Je beschikt over een bachelor of master in een technische richting (elektromechanica, energietechnologie, elektriciteit,...)
  • Je kan goed overweg met AutoCAD, ePlan is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als project engineer, is een Belgische leverancier en installateur van zonnepanelen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren installaties voor projecten zoals industrie- en landbouwgebouwen. En dit voor vooral middelgrote en grote installaties.

Men biedt jou als project engineer, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een zeer uitdagende functie binnen een dynamische en georganiseerde werkomgeving. Je wordt omringd door een team van specialisten waar je steeds kan op terugvallen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55