Project engineer

Geplaatst op 05 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als project engineer meet- en regeltechniek ben jij het aanspreekpunt tussen de verschillende afdeling. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de calculatie, het tekenbureau, engineering, werkvoorbereiding,… Je analyseert de voorafgaande studies en de lastenboeken en stemt af met de opdrachtgevers. Op basis daarvan creëer je, als project engineer meet- en regeltechniek, de juiste technische woon-, leef- en/of werkomgeving waar de gebruikers centraal staan. 

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als project engineer meet- en regeltechniek:

  • Je beschikt over een minstens bachelor in een technische richting
  • Je hebt een goede elektrische kennis
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectleider elektrotechnieken, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als projectleider een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning, gsm en laptop.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55