Project engineer

Geplaatst op 07 april 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als project engineer koeltechnieken ben je analytisch sterk en werk je ordelijk en gestructureerd. Bij nieuwe projecten analyseer je de wens van de klant en giet je dit in een processchema. Hiervan maak je een 3D model en reken je alle technische specificaties uit. Je vraagt offertes op bij leveranciers en bestelt het materiaal die nodig is voor het project. Tijdens de uitvoering volg je zowel technisch als administratief alles op.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als project engineer koeltechnieken:

  • Je beschikt over een bachelor of master in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring in koeltechnieken of hebt hier een sterke interesse in
  • Je kan goed overweg met een 3D tekenpakket
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij mag starten als project engineer koeltechniek, is een bedrijf actief in het ontwerpen en installeren van koeltechnische installaties. Deze installaties worden voornamelijk gebruikt voor de diepvriesopslag, binnen de agro-industrie voor een constant en optimaal klimaat, in de voedingsindustrie,… maar evenzeer in kantoorgebouwen en particuliere woningen.

Men biedt jou als project engineer koeltechniek een uitdagende, technische functie waar je volledig je ding kan doen en waar je kan rekenen op de nodige technische ondersteuning. Je kan daarnaast ook rekenen op een zeer aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen en hospitalisatieverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55