Project Engineer E&I

Geplaatst op 03 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als project engineer kom je terecht binnen het voor jouw bekende vakgebied "E&I". Door jouw eerste ervaring binnen de industrie gebruik je de kennis die je hebt opgedaan om projecten te begeleiden van A tot Z.

Dit start bij het analyseren van de contracten en tekeningen. Je gebruikt alle specificaties om een goede voorbereiding van de werken te maken. Wat als Project Engineer E&I ook onder jouw takenpakket valt is het bijwonen van de werfvergaderingen, bestellen van materialen en controleren van onderaannemers. Je neem de verantwoordelijkheid over de kwaliteit, veiligheid en het budget.

E&I projecten van A tot Z begeleiden conform aan de vraag van de klant, zo kan je dit perfect samenvatten.

Functie eisen

Je bent als ingenieur in het bezit van:

  • een bachelor Elektromechanica
  • minstens een eerste ervaring binnen E&I
  • kennis van benodigde materialen
  • een oog voor het grotere geheel
  • vlotte communicatie skills

Over het bedrijf

Binnen deze toonaangevende internationale organisatie kom je terecht binnen een dynamisch team. Dit bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsvolle werken. Samen met jouw team werken jullie naar een gezamenlijk doen, namelijk de klant tevreden stellen. De klant die deel is van een grotere holding staat in voor zowel engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Ondanks de grote van het bedrijf hechten ze veel belang aan een familiale sfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36