Preventieadviseur

Geplaatst op 17 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als preventieadviseur voor een grote speler in gebouwtechnieken, industriële elektriciteit en automatisering zal jij het preventiebeleid uitstippelen en op zeer regelmatige basis de werven bezoeken.


Jij zorgt voor een inventarisatie van de bestaande werfinrichting en risico’s op de werven en onderneemt tevens de nodige acties om de werfinrichting te optimaliseren en risico’s te beperken. Je houdt toezicht op de geleverde kwaliteit en veiligheid op de werven door het uitvoeren van veiligheidscontroles en organiseert daarnaast regelmatig toolbox vergaderingen met de arbeiders om hen de nodige communicatie te verzorgen.


Verder beheer je de opleidingstrajecten en certificaten van de werknemers en werk je actief mee aan de verdere uitbouw van een werkbaar ISO - en veiligheidsbeleid.Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma Preventieadviseur niveau II en min. 5 jaar ervaring in een relevante sector.
  • Je bent hands-on (lees: Je komt graag op werven om de theorie om te zetten in praktijk)
  • Je bent integer en behandelt informatie op vertrouwelijke wijze.
  • Je spreekt goed Nederlands én Frans.


Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Als Project Manager kan je rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505