Plant Manager

Geplaatst op 07 oktober 2020

West-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Til een duurzaam verhaal naar een volgend niveau!

Als Plant Manager ben je innovatief, snel schakelend en 100% gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Je komt terecht bij een pilot plant voor afvalverwerking. De plant is enorm duurzaam opgesteld, waardoor er enkel nood is aan energie voor de opstart en nadien volledig zelfredzaam is. Aangezien het een nieuwe plant is, zijn er nog wat kinderziektes die moeten worden aangepakt.

De Plant Manager is dan ook in de eerste plaats verantwoordelijk voor een efficiëntere opstelling en verloop van de plant. Snel schakelen, oplossingsgericht en communicatie zijn dan ook enorm belangrijk. De functie wordt ook ingedeeld naar de kandidaat, zodat jouw sterktes optimaal benut kunnen worden.


Taken zijn o.a.:

  • Opstellen, uitvoeren en opvolgen van het onderhoudsplan en budget
  • Optimalisatie infrastructuur
  • Organisatie op punt plaatsen voor stilstanden en interventies
  • Verbeteringsprojecten en technische projecten uitwerken op vlak van kwaliteit, optimalisatie, efficiëntie, veiligheid en productiviteit


Functie eisen

Als Plant Manager heb je een sterke elektromechanische achtergrond. Ervaring met afvalverwerking of chemische processen vormen een voordeel.

Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit, en je streeft ernaar om het beste uit de mensen en het bedrijf te halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van afvalverwerking. Cultuur is hier enorm belangrijk. Je kan je aan een 45tal werknemers verwachten, waarbij er een enorm open communicatie aanwezig is en respect boven alles staat. Voor alle werknemers wordt er een maandelijkse meeting ingepland, waarbij de wijzigingen of vragen behandeld worden. Roddelen wordt bijvoorbeeld niet getolereerd. Er is dus een heel aangename sfeer tussen werknemers. Op vlak van duurzaamheid speelt het bedrijf ook een rol, aangezien ze volledig zelfvoorzienend zijn. Eenmaal de kinderziektes eruit worden gehaald, zullen er ook andere plants worden opgestart volgens hetzelfde principe.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876