Planner

Geplaatst op 18 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie


Als planner creëer je waarde door operators optimaal in te schakelen. Hiervoor anticipeer je op evoluerende klantenverwachtingen, begrijp de trends en patronen en heb je inzicht in de beperkingen waarmee we rekening moeten houden, bijv in het adequaat reageren op verzoeken en vragen van klanten en collega's. 

Met input en feedback van klanten en medewerkers zorg je dat de service op een hoger niveau komt. Je beheert immers de werkopdrachten in het systeem en bereikt efficiëntie in het verkrijgen van tijd, materialen en uitrusting.

In de uitwerking van de planning zorg je voor een goed overleg, in het bijzonder over de zaken die de planning in de weg kunnen staan.

In essentie ben je zeer sociaal en communiceer je constructief.

Functie eisen

  • Je bent een ervaren planner in een technische omgeving
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal Bachelor niveau in een technische richting
  • Aantoonbare ervaring in het samenwerken met arbeiders
  • Goede kennis van MS Office en ERP-systemen
  • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Je wordt met open armen ontvangen bij een grote speler in industriële reiniging. Met hun ruime ervaring zijn ze ondertussen actief op meerdere locaties. Je mag je verwachten aan een ruime zelfstandigheid en een toffe teamsfeer. Er wordt een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleiding voorzien alsook een mooi verloningspakket met extralegale voordelen, incl. firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505