Ontwerper

Geplaatst op 07 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je werkt aan de hand van een functiebeschrijving en tekent de elektrische schema’s voor de ontwerpen van elektrische besturingsinstallaties.

Daarnaast werk je samen met bordenbouwers en leveranciers van elektrische componenten. Je selecteert zelf de juiste elektrische componenten en kabels voor de besturingsinstallaties die je ontwerpt. 

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de uitvoering van je ontwerpen en de installatie van alle elektrische werken aan de installaties. Maar je werkt hier zelf zeker ook praktisch aan mee. 

Hetzelfde geldt voor het coördineren en uitvoeren van preventief onderhoud en herstellingen aan elektrische gereedschappen en machines in het atelier van het bedrijf.  

Functie eisen

De ontwerper die we zoeken heeft:


  • Min. een graduaatdiploma in een technische opleiding
  • Kennis van Atex-regels
  • Kennis van PLC's en het programmeren van deze (LOGO, STEP7, TIA Portal)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een marktleider in het aanbieden van innovatief kunststof maatwerk voor de industrie. 

Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor onder andere de chemische en farmaceutische industrie en bedrijven werkzaam in micro-elektronica. Verder staan ze internationaal bekend om de kwaliteit van hun producten en hun flexibele, klantgerichte aanpak. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505