Meewerkend werfleider automatisatie

Geplaatst op 11 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als meewerkend werfleider automatisatie ben jij een voor de organisatie en opvolging van een of meerdere projecten, zowel in het binnen- als buitenland. Je neemt de dagelijkse leiding over jouw eigen ploegen of onderaannemers. Je werkt de installatie uit zoals voorgeschreven in het werfdossier. Tot slot primeert de veiligheid en volg je de opgelegde veiligheidsregels.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als meewerkend werfleider automatisatie:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring binnen de automatisatie
  • Je werkt klantgericht en georganiseerd
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • Je staat open voor buitenlandse verplaatsingen van 2 weken

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als meewerkend werfleider automatisatie, biedt gespecialiseerde maatwerkoplossingen in de industriële automatisering. Hun klanten kunnen zo rekenen op efficiëntie-verbeterende systemen voor het stapelen en transporteren van goederen in het bedrijf.

Men biedt jou als meewerkend werfleider een internationale werkomgeving waar medewerkers centraal staan. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen, bedrijfswagen, glijdende werkuren en 12 dagen extra verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55