Mechanical engineer

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanical engineer creëer je mechanische concepten voor zeer uiteenlopende projecten. Je werkt ruwe schetsen uit tot afgewerkte 3D tekeningen. Hierbij maak je ook de nodige mechanische berekeningen, maak je materiaal- en stuklijsten op en werk je productieplannen uit. Bij vragen bied je technische ondersteuning.

Functie eisen

Wat willen we in jou als mechanical engineer terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting
  • Je kan goed overweg met 3D tekenprogramma's
  • Je hebt kennis van mechanisch ontwerp

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als mechanical engineer, is actief binnen het ontwerpen en produceren van podia voor events en festivals. Dit voor zowel theaters en musicals, alsook grootse festivals en privéfeesten.

Men biedt jou als mechanical engineer een voltijdse, uitdagende job binnen een groeiende KMO waar naast het werk ook tijd gemaakt word voor plezier en ontspanning.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55