Manager Mechanical Workshop

Geplaatst op 20 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je streeft ernaar een optimale machinebeschikbaarheid en efficiëntie te verkrijgen, dit steeds rekening houdende met kost en vooropgesteld budget. Daarnaast zorg je voor de planning, de organisatie, uitvoering en follow-up van de onderhoudsactiviteiten op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch vlak. Zo stuur je een groep van mecaniekers en smeerders aan en zorg je voor de personeelsplanning op de verschillende onderhoudswerken.

Daarnaast beheer je het mechanisch en hydraulisch atelier. Je zorgt voor de juiste gereedschappen, machines en de nodige opleidingen in je team.

Tot slot kijk je na of de nodige werkinstructies en risicoanalyses gemaakt worden en volg je de werken op de vloer op.

Functie eisen

  • je beschikt over een diploma Bachelor of Master Elektromechanica.
  • je kan relevante ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Dit liefst binnen de zware industrie. (bv. metaal).
  • je bent in staat om uw uitstekende technische kennis te laten zien. Onder andere; mechanica, pneumatica, hydraulica, sterkteleer en materialenleer.
  • jouw troeven zijn zonder twijfel; klantgerichtheid, inventiviteit, communicatie, pragmatisch en ten slotte doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

Onze klant biedt jou een competitief remuneratiepakket met een ruim aanbod aan extra legale voordelen in een internationale professionele context.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505