Maintenance manager

Geplaatst op 03 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als maintenance manager bij dit bedrijf sta je in voor het onderhouden van het interne machinepark. Je zorgt voor en minimaal aantal stilstanden in het productieproces door preventieve onderhouden. Wanneer er een probleem is, stuur je het team van techniekers aan om deze op te lossen en je springt bij met technisch advies indien nodig. Ook bij preventief onderhoud of opvolging zal je je team van techniekers aansturen.

Functie eisen

Als manintenance manager ben je in de eerste plaats nauwkeurig en resultaatsgericht. Daarnaast:

  • Heb je een hoger technisch diploma
  • Heb je bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Ben je Nederlandstalig

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als maintenance manager, is actief in de voedingsector. Met hun 3 vestigingen in België en ruim 450 medewerkers (in deze vestiging), mogen ze zich gerust als 1 van de grootste voedingsmiddelenbedrijven noemen. Ze zijn echter een wereldspeler met verschillende internationale filialen. Hun stijl wordt gekenmerkt door duurzaamheid en kwaliteit. Naar hun medewerkers toe bieden ze vooral stabiliteit en een aangename werksfeer. Naast een loonpakket naar ervaring en kennis, bieden ze 6 ADV-dagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602