Maintenance coördinator

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Maintenance coördinator stuur jij het technisch team aan en zorg je voor de optimale inzetbaarheid van het machinepark. Je stelt de personeelsplanning op, optimaliseert het onderhoudsplan en verzekert een optimale administratie. Bij complexe problemen deins je er niet voor terug om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het toepassen van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid binnen de eigen afdeling en voor de toepassing van alles instructies inzake HACCP, kwaliteit en veiligheid.


Functie eisen

De Maintenance Coördinator die we zoeken voldoet aan volgende eigenschappen:


  • Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma of hebt meer dan vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je werkt volgens de principes van WCM, Lean en TPM. Hierin neem je een voorbeeldfunctie op.
  • Je bent een echte people manager
  • Je werkt planmatig

Over het bedrijf

Je wordt welkom geheten bij een organisatie met een rijke geschiedenis in het branden van koffie. Door kwaliteit steeds voorop te stellen, recent te investeren in nieuwe machines en gebruik te maken van moderne productietechnieken zijn ze vandaag een belangrijke speler in Europa. Verwacht je aan een informele, open bedrijfscultuur met passie voor hun product.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505