Lead service engineer

Geplaatst op 14 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als lead service engineer ben je leidinggevend en resultaatgericht. Je staat in voor de volledige organisatie en opvolging van de onderhoudsactiviteiten. Dit op vlak van planning, tijdig bestellen van al het nodig materiaal en de rapportage na de uitvoering. Je adviseert de klant op vlak van verbeteringen voor hun infrastructuur en overlegt dit met de interne engineering afdeling. Sporadisch reis je naar het buitenland om kantoren binnen de groep te bezoeken.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als lead service engineer:

  • Je beschikt over een bachelor in een technsiche richting (elektromechanica)
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in onderhoud
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans en/of Duits is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als lead service engineer, biedt totaaloplossingen voor het automatiseren van magazijnen en machines in de voedingsindustrie. Hierbij staan ze in voor het ontwerp, de productie, het opstarten, het testen en onderhouden van de machines en systemen.

Men biedt jou als lead service engineer een technisch uitdagende functie binnen een internationaal, groeiend bedrijf. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket, samen met extralegale voordelen en premies.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com