Lascoördinator

Geplaatst op 17 juni 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als lascoördinator verzamel je de juiste gegevens om de aard van de werkzaamheden te kunnen vaststellen (telefonisch of door vaststelling ter plaatse). Vervolgens geef je de nodige materiaal- en bestellijsten door. Je zal instaan voor het plannen van preventief en curatief onderhoud van de machines en draagt zorg voor alle gereedschappen, goederen enz…die voor deze werkzaamheden ter beschikking worden gesteld. Je rapport tijdig en correct de uitgevoerde las- en lasvoorbereidingswerkzaamheden en de verbruikte materialen .

Tot slot streef je naar continue verbetering van gerelateerde onderwerpen aan het productieproces en beheer je de competentiematrix van de lassers.

Functie eisen

De lascoördinator die we zoeken voldoet aan volgende eigenschappen:


  • Je beschikt over een gedegen kennis en ervaring inzake materialenleer, sterkteleer en mechanica.
  • Je kan ook vlot overweg met PC en CAD programma(s). 
  • Veiligheid en kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Verder ben je klant & kwaliteitsgericht , kan je autonoom werken en denk je oplossingsgericht. 
  • Je bent bereid om op verplaatsing te werken en dit zowel in binnen- als buitenland. 
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en een VCA attest of bereid dit te behalen. 
  • Je bent in het bezit van en kwailificatie voor Visueel NDT en/of Penetrant NDT (Niet destructief onderzoek) of bereid dit te behalen. 
  • Je werkt in dagdienst, maar in geval van een noodzaak ben je ook bereid buiten de werkuren te werken. 

Over het bedrijf

Onze klant is een sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleppen en filters voor grootschalige scheepsuitlaten. Er heerst een open mentaliteit die elke werknemer zijn eigen plaats wilt geven en de kansen biedt om het onderste uit de kan te halen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505