Junior service engineer

Geplaatst op 09 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als junior service engineer ga je, na een intensieve opleiding in het bedrijf, op een nauwkeurige en klantvriendelijke wijze samen met een collega de baan op. Je vertrekt met de servicewagen van thuis uit naar de klant en helpt mee bij het installeren, onderhouden en herstellen van de klassieke en/of CNC gestuurde machines. Na verloop van tijd ga je dan zelfstandig de baan op.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als junior service engineer:

  • Je beschikt over een bachelor of master in de elektromechanica
  • Je kan technische schemas lezen en begrijpen
  • Kennis van pneumatica is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als junior service engineer, is een bedrijf actief in alles van klassieke en CNC gestuurde machines. Van verkoop en levering tot installatie en onderhoud van de machines, zij bieden het volledige pakket.

Men biedt jou als junior service engineer een uitdagende job met veel vrijheid. In het familiebedrijf heerst een aangename werksfeer. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met firmawagen en het nodige materiaal om jouw job goed te kunnen uitvoeren.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55