Internationale Service Engineer

Geplaatst op 16 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Neem de opstart van machines internationaal op jou!

Als service engineer behandel jij de programmatie en opstart van jouw projecten. Je bereidt dit intern voor en gaat bij de klant ter plaatse voor de opstart. Deze klanten bevinden zich zowel in Europa, Amerika als het Midden-Oosten. Je komt met heel verschillende omgevingen en culturen in aanraking. Je gaat ter plaatse ook jouw team gaan aansturen en werkt ook zelf mee voor een efficiënte en kwalitatieve opstart. De afwisseling en uitdaging bij deze hoogtechnologische projecten schrikken jou dan ook niet af. Je gaat eerst een intensieve interne opleiding krijgen, zodat je deze verantwoordelijkheid in goede banen kan leiden. 

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor elektromechanica
  • Je bent op zoek naar uitdaging en verantwoordelijkheid in jouw functie
  • Je bent gebeten door automatisatie
  • Buitenlandse verplaatsingen zijn voor jou geen probleem. Dit kan oplopen tot 8 weken aan een stuk.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876