International Sales Engineer

Geplaatst op 16 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als international sales engineer ben je verantwoordelijk voor klanten over de gehele Benelux. In de eerste plaats prospecteer je nieuwe klanten. Je staat hun bij met technisch advies en maakt offertes op. Nadien sta je de klanten ook bij in geval van vragen en je biedt hen telefonische assistentie. Je wordt tewerk gesteld in de connectors-afdeling, waardoor een grondige technische kennis zeker vereist is.

Functie eisen

Als international sales engineer ben je in de eerste plaats communicatief. Daarnaast:

  • Heb je een opleiding in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Ben oplossingsgericht
  • Heb een goede kennis van Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een belangrijke internationale groep actief in de industriële automatisering (mechatronica). Ze specialiseren zich op 3 activiteiten: textiel, connectors en robots. Ze zijn een groot internationaal bedrijf, werkzaam in 75 landen. Ze behandelen hier het ontwerp, de productie, de verkoop en dienst-na-verkoop.

Hun technische expertise en constante nieuwsgierigheid motiveert hen om de meest veelzijdige oplossingen te ontwikkelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602