Internal sales

Geplaatst op 11 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als internal sales ben je verantwoordelijk voor klanten over de gehele Benelux. Je geeft hun advies op technisch vlak en maakt offertes op op basis van hun wensen. Je geeft telefonische assistentie en volgt vragen van klanten op. Daarnaast zal ook prospectie deel uitmaken van je takenpakket. Je zal tewerk gesteld worden in de afdeling van de connectors. Een technische kennis is dus wel vereist.

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een belangrijke internationale groep actief in de industriële automatisering (mechatronica). Ze specialiseren zich op 3 activiteiten: textiel, connectors en robots. Ze zijn een groot internationaal bedrijf, werkzaam in 75 landen. Ze behandelen hier het ontwerp, de productie, de verkoop en dienst-na-verkoop.

Hun technische expertise en constante nieuwsgierigheid motiveert hen om de meest veelzijdige oplossingen te ontwikkelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com