Internal sales

Geplaatst op 05 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als internal sales werk je oplossingsgericht, flexibel en resultaatgericht. Na een grondige opleiding over de machines heb je de nodige kennis om elke vraag van de klant van een antwoord te voorzien. Je geeft de klant advies over wat (niet) haalbaar is. Je maakt offertes op, geeft bestellingen in in het systeem en volgt de levering op. Je staat als internal sales de klant te woord via mail, telefoon of aan de balie.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als internal sales:

  • Je beschikt over een bachelor of master, of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Bij voorkeur heb je reeds ervaring in een technische sector
  • Je spreekt vlot Nederlands en Frans, Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als internal sales, is een bedrijf actief in de verkoop, onderhoud en herstelling van industriële reinigingsmachines. Ze zetten sterk in op het gebruik van producten van topkwaliteit en leveren steeds een sterke service na verkoop. En dit niet alleen in België, maar ook in onze buurlanden.

Men biedt jou als internal sales een afwisselende, voltijdse functie binnen een financieel groeiend en familiaal bedrijf. Je komt terecht in een jong team waar je steeds op de nodige ondersteuning kan rekenen. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en 12 dagen extra verlof. Je kan je verlof zelf kiezen doordat het bedrijf niet collectief sluit. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55