Inside Sales Engineer Instrumentation Solutions

Geplaatst op 14 november 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Wat zal je doen als inside sales engineer?

Je adviseert en informeert klanten over het producten- en dienstengamma. Eens dit in orde is bereid je de offertes voor, sta je de klant bij in verband met vragen over de offerte en je sluit de verkoop af! Hiervoor stel je zowel technische berekeningen als margeberekeningen op. Je onderhoudt het nauwe contact met de interne en externe leveranciers over de producten, prijzen en technische voorwaarden. Natuurlijk niet te vergeten onderhoud je ook nauw contact met de outside sales engineers, de sales manager en andere collega's! Niemand kan je missen daarom zal je het marketing team ondersteunen door markttrends te rapporteren. Ben je er klaar voor?


Functie eisen

  • Je hebt een technische opleiding gevolgd in meet- en regeltechniek of procestechnieken of u heeft een gelijkwaardige ervaring
  • Je hebt ervaring in de ondersteuning van de verkoop van industriële producten
  • Je hebt technologische kennis (druk-, temperatuur-, PH-, opgeloste zuurstof-, geleidbaarheid-, vloeistof- en gasdebietmetingen)
  • Je spreekt en schrijft in het Nederlands, Frans en Engels 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097