Ingenieur Composiet

Geplaatst op 05 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Ingenieur Composiet gaat jouw interesse enorm sterk uit naar de samenstelling van verschillende materialen, voornamelijk in de organische chemie. Met jouw interesse in composieten weet jij als geen ander dat krachtoverdracht, breukleer en schuifspanningen cruciaal zijn. Je gaat dan ook instaan voor de bedenking van machines voor de productie van deze composieten. Dit gaat specifiek door naar de soorten machines, maar ook de productiemethodes. Bijkomend ga je ook constructies gaan ontwerpen voor verbindingstechnieken staal-composiet.

Concreet ben je dus verantwoordelijk voor verschillende projecten rond de productie van composieten.

Functie eisen

  • Burgerlijk Ingenieur Elektromechanica / Chemie of Industrieel ingenieur Elektromechanica / Chemie met minimaal een eerste ervaring
  • Sterke interesse in organische chemie en composieten

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876