HSEQ Manager

Geplaatst op 08 januari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als HSEQ Manager breng je de risico’s in kaart, onderzoek je systematisch de arbeidsomstandigheden en stel je oplossingen voor ter verbetering.

Zo analyseer je de arbeidsongevallen en -incidenten en formuleer je zowel preventieve als correctieve acties. Volgens de OHSAS 18001 standaard werk je mee aan de creatie van de veiligheidscultuur. Je zal het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) organiseren en de gemaakte afspraken tussen de syndicale delegatie en de werkgever vastleggen.


Je stelt een globaal preventieplan en jaaractieplan op conform de wettelijke bepalingen. Hiervoor volg je ontwikkelingen en tendensen inzake welzijn op het werk op en verricht je voorbereidend studie- en opzoekwerk. Je informeert het lijnmanagement en het personeel over de welzijnswetgeving, reglementering inzake arbeidsmiddelen, voorkomingsbeleid, gebruik van producten, interne procedures etc. Tot slot neem je een trekkende en coachende rol in op alle niveaus en stuur je twee preventieadviseurs niv. 2 aan.

Functie eisen

  • Je beschikt over een attest preventieadviseur niveau 1 én Milieucoördinator niv. A
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als preventieadviseur in een productieomgeving.
  • Ervaring met zorgsystemen zoals OHSAS 18001 is een plus, maar geen vereiste.
  • Je hebt een kordate aanpakmentaliteit en je bent hands-on.

Over het bedrijf

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving in de zware industrie waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505