Field service engineer

Geplaatst op 19 november 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als field service engineer zorg je voor on-site service en onderhoud van apparatuur van derden!

Wat zal je doen? Dagelijks onderhoud, kalibraties en onderhoud; inclusief diagnoses en reparaties van storingen in airconditioning en mechanische apparatuur. Zo rapporteer je mogelijk toekomstige storingen en andere kansen voor verbetering. Materiaalkosten en hoeveelheden inschatten is voor jou geen probleem! Je zorgt voor de ontwikkeling en onderhoud van locatie specifieke documentatie en informatie over kwaliteitsborging volgens de instructies van de teamleider. Het uitvoeren van systeemtests en software-upgrades is voor jou geen probleem! En natuurlijk zorg je voor een communicatieverbinding tussen de klant en het bedrijf om ervoor te zorgen dat effectieve service aan de klant wordt verleend.


Functie eisen

  • Technische opleiding bij voorkeur Bachelor Electromechanical Engineering
  • Specialisatie in regulering en automatisering heeft de voorkeur
  • Je hebt een hoge drive en bent gericht op het creëren van resultaten
  • Je spreekt Frans en Engels. Nederlands is een pluspunt
  • Bereid om 50% te reizen


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097