Field service engineer

Geplaatst op 14 november 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als field service engineer heb je hier heel wat verantwoordelijkheden!

Je verzorgt de on call service activiteiten on site bij de klanten. Deze activiteiten gaan van assistentie bij opstart, onderhoud en herstelling in lijn met de opgestelde agenda en product specificaties. Zo zal je de nodige service activiteiten in het kader van de onderhoudscontracten verzorgen. De technische contactpersoon zijn voor je klanten vind je dan ook helemaal top! Jij bent de persoon dat de klant tevreden houdt en contact onderhoudt. De kalibraties van meetinstrumenten zal je met behulp van de master meters opstellen. Je zal het kalibratierapport rapporteren aan de Business Manager. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Functie eisen

  • Opleiding elektromechanica, elektronica gevolgd of gelijkwaardig door ervaring
  • 1-3 jaar ervaring in de wereld van Industrial Automation
  • Je bent zelfstandig en kan technische problemen oplossen + teamplayer
  • Je spreekt Nederlands, Frans en Engels

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097